Director de imagine

Diary of a Dream

„Diary of a Dream” nu se vrea a fi un simplu film prematrimonial, ci o poveste reala ce poate fi analizata conform criticii oricarei naratiuni, pe momente ale subiectului!
Laitmotivul acestei creatii este „Visul”, intre vis si onirism, al miresei noastre, Nicol, intre care se zbate intreaga dezvoltare a evenimentelor. Un alt motiv intalnit este cel al calatoriei!
In expozitiune aflam modul in care s-au cunoscut protagonistii, pentru ca intriga sa marcheze o lipsa, un neajuns suferit de personajul principal feminin, anume dragostea cautata, insa neimpartasita inca. Desfasurarea actiunii prezinta, cronologic, motivele calatoriei si al iubirii celor doi intr-un mediu bucolic, pastoral. Punctul culminant, momentul de maxima intensitate, consta in cererea in casatorie si punerea inelului de logodna, precedate de iubirea impartasita la patinoar. Deznodamantul sugereaza traiul princiar, fericit, pana la adanci batraneti, al „personajului principal colectiv”, cuplul nostru!
Inceputul si sfarsitul sunt marcate de motivul visului, menit sa ne puna in dubiu veracitatea celor intamplate! A fost doar un vis?! Dar pare atat de real…!
„Diary of a Dream”, un scurt metraj matrimonial, este menit sa sparga barierele dintre Love Story si Trash the Dress printr-o creatie unica si inovatoare, nu sincretica, ci prezentandu-se ca un tot unitar, in echilibru perfect, ferit ce cele mai uzitate kitschuri prezente in videografia de eveniment: speed, slow, warp, sau taieturi pe acelasi cadru de dragul beatului..!
Intense Multumiri Mirilor nostri, John & Nicol!
Scenariu: Nicol (Neraida)
Director de imagine: Florian Mirea „Zen”
Operator imagine: Nicolae Doru „Dezastre”
Asistent imagine: Lucian „Celnegra-Definition”
O productie Zenus Film 2009

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.