Director de imagine

Dan & Dana – Wedding Highlights

Dan si Dana, doi tineri extraordinari pe care oricine i-ar cunoaste, si i-ar dori prieteni! Asa mi s-a intamplat si mie! Dupa ce am cunoscut-o pe Danutza, cu care am semnat contractul in absenta lui Dan, 😛 , m-am intrebat cum va fi viitorul ei sot! Ne-am cunoscut abia la filmarea scurt metrajului lor: “Dragoste cu nabadai”,unde ne-am inteles excelent! Nasul lor, alias Cupidon si Maxim, un “personaj” deosebit, cu mari veleitati de regizor!
Emotie, bucurie, nerabdare, dragoste, fericire sunt sentimentele care le-am citit pe fetele lor in ziua nuntii! M-au incantat nespus!
Pot spune ca e nunta la care ne-am simtit ca niste invitati, desi am fost, in definitiv, prestatori de servicii! Cred ca starea noastra sufleteasca s-a transmis si modului de a filma, in dorinta de a crea un videoclip de referinta, unic si irepetabil, personalizat la specificul evenimentului!
Aici am cunoscut-o si pe Silvia Malik, cred ca cel mai discret fotograf din istorie! Nu am vazut-o in biserica! Nici nu stiu daca a fost acolo! Nu ma deranjeaza fotograful in filmare, folosesc imaginile cu rolul de racorduri, insa aici chiar era sa raman fara acele cadre de legatura… 😛 Glumesc! Chiar ne-am inteles grozav!
Ca sa va dati seama cat de mult mi-au placut, i-am invitat pe Dan si Dana sa mergem “undeva departe” impreuna!
Vizionare placuta!

Un răspuns

  1. faceti niste filmari.. meserie.. aveti undeva vre-un site unde aveti si fotografii? facute de fotografii cu care lucrati?:) multumesc.

    septembrie 12, 2010 la 7:31 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.