Director de imagine

Nunta Oana si Nicu Vox

Pentru Oana si Nicu am readus la viata o piesa pe care orice videograf de eveniment, vechi pe piata, a montat: „There for me”! Cu totii am jonglat pe aceasta melodie cu slow motion, cadre lungi si plictisitoare in sepia sau alb-negru! Face parte din cultura muzicii de eveniment pe care am pus-o la index prin aruncarea ei in desuet!
Highlights-ul acestei nunti vine sa exprime contrariul! Nu muzica este rea in sine sau impune montajul, ci filmarea si modul de editare dau frumusete unui videoclip de nunta! „Tonul face muzica” – dupa cum ar spune, contextual, un proverb romanesc! Ataraxia ei din „cosul istoriei” prin acest videoclip, consider ca o va face actuala si pentru dumneavoastra! „Old is, but gold is”!
Pe Nicu il cunoasteti de la Trinitas TV – Televiziunea Patriarhiei Romane! De aproximativ trei ani realizeaza emisiunea „Omul de langa tine” – intrebari adresate oamenilor, in strada, pe teme religioase – de unde si supranumele de Nicu VOX (doar nu de la nick-ul unui lautar din Buzau, orasul sau natal, Liviu Vox :P)!
Pe Oana am cunoscut-o prin intermediul lui Nicu Fratica (o alta porecla a mirelui), si am ramas buni prieteni! Tatal miresei, care ne-a impresionat, este un parinte cu veleitati cinematografice din orasul Targu-Neamt!
Drumul pana la nunta a fost unul „lung, dar obositor” – ca sa citez „jurnalul de bord” postat cateva zile pe vimeo! Inceput la orele 1,00 AM si incheiat la 10 dimineata, dupa o noapte somnoroasa de condus… 🙂 La 10,30, desigur, eram la coafor pentru a da startul acestei filmari-maraton!
Una peste alta, mirii ne-au facut dovada ca se iubesc si se completeaza reciproc (vezi love story) si chiar imi doresc sa ramana in tara, poate realizam un business impreuna la Buzau! 🙂

Ok, you can start now! – vorba lui Nicu fitza 🙂

2 responses

 1. As putea sa stiu daca sunteti disponibil pe 25 augst 2013 si sa imi trimiteti si mie o oferta? Multumesc.

  aprilie 9, 2013 la 1:23 pm

  • Buna seara.
   data este, din nefericire, indisponibila. insa revin cu recomandari valoroase pe e-mail.
   Florian

   aprilie 9, 2013 la 6:57 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.