Director de imagine

Cristina & George – The wedding

„O zi cat o viata” – asa imi place sa caracterizez amintirea zilei nuntii. Este o zi in care treci de la entuziasm la bucurie, speranta, lacrimi, emotii, daruire de sine, jertfa, toate puse in slujba iubirii care te uneste pentru eternitate.Este un moment daruit tie si persoanei pe care-o iubesti, caci fericirea este o alegere, nu o intamplare sau un destin. In ziua nuntii cei dragi consimt cu bucurie unirea a doua trupuri intr-un singur suflet. Astfel, catre eternitate, ei nu pasesc egoist, individual, ci ca intreg, intr-un spirit armonios si indisolubil. Aceasta este iubirea pe care cred ca au experiat-o Cristina si George.
Sequel al trailerului „Dreams come true” vimeo.com/68972008 , Cristina & George – The wedding este clipul manifest al unei nunti de vis. Le multumesc mirilor pentru increderea acordata relativ la gestionarea materialului video destinat unui astfel de eveniment. Aceasta responsabilitate ne-a onorat si m-a facut sa imi dau seama cat de importanta este echipa Zenus Film, directorii de imagine cu care am lucrat, operatorii de macara si asistentii. Imi dau seama ca aceste cadre au fost trase de profesionisti si nu s-au nimerit a fi bune din intamplare. A fost o sarcina grea chiar si pentru noi, care avem experienta de zi cu zi a camerei, nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi putut sa iasa din mana unui camerator sezonier, de weekend… Anyway, pentru a nu starni frustrari nejustificate, va las sa vizionati clipul cu placere!
Felicitari mirilor si „finalistilor” – cum au fost supranumiti eroii din ultimul cadru, in prezenta carora am strans echipamentele pe la 7 dimineata…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.