Director de imagine

Diana & Albert`t Hooft – Wedding Highlights

„Happily ever after starts here” – am apreciat extrem de mult mottoul ales de Diana si Albert`t Hooft pentru ziua nuntii lor. Din pacate, in limba romana expresia a fost inlocuita cu o determinare temporala eronata: „au trait fericiti pana la adanci batraneti”. Doar pana atunci? Moartea chiar este ultima realitate? Iubirea nu este menita sa fie vesnica? Dar nu in toate limbile expresia a fost tradusa prost, ca la noi. Italienii spun: „e vissero per sempre felici e contenti”. „Per sempre” – pentru ca au pasit in eternitate ca un tot unitar, un suflet in doua trupuri – asta e antinomia iubirii! Tocmai aceasta iubire le doresc si eu lui Albert`t Hooft si Dianei!
M-am bucurat sa aflu ca Albert`t Hooft este regizor de film de animatie si, din lista de cameramani propusa de Diana, a ales tocmai Zenus Film. A fost o confirmare pentru mine ca aceste clipuri de nunta au la baza o poetica profund cinematografica.
A fost o nunta eleganta ce a avut loc la Sinaia, in apropierea muntilor care acum stau sa incarunteasca. Un alt motiv recurent inovator si frumos a fost dat de personajele Disney, Mickey si Minnie.
Vizionare placuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.