Director de imagine

Carina & Remus Lungu – Wedding Highlights

Pentru mine, Carina si Remus Lungu, alaturi de alti romani care au avut succes in strainatate, sunt adevaratii ambasadori ai tarii noastre. Ei au facut dovada ca Romania este o tara generatoare de valori internationale, si nu exporta cu precadere tigani, cersetori si hoti, cum s-ar crede.
Remus m-a facut sa depasesc prejudecata ca rugbyul este un sport practicat de bodyguarzi in timpul liber. Am realizat ca este o competitie a gentlemanilor, a unor persoane cu o inalta disciplina a vietii. Puteti intelege acesta numai privind la cadrele primului dans. Cata gratie! Cata eleganta si finete! Mi-am permis sa pun mai multe!
Imi amintesc si acum cu mult drag mailurile interminabile de la Carina pentru a pune la punct, in amanunt, aceasta zi cat o viata de om. Atotcuprinzatoare!
Si da, pentru a anticipa intrebarile proxime, totul a fost filmat intr-o singura zi! Desigur, pornind de la 7,30 dimineata… Dar interesul nostru nu este sa castigam o ora de somn in plus, in dauna a trei cadre de referinta!
Extrem de tare am apreciat licenta poetica a lui Remus, care defineste, intr-un mod original, un grad superlativ de comparatie: „Te iubesc foarte mai mult”!
In urma acestui eveniment, pot marturisi ca am ramas cu o amintire exceptionala si, sper, cu doi prieteni adevarati.
Casa de piatra, Carina & Remus!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.