Director de imagine

Ana & Bogdan – Highlights

Cu siguranta unul dintre cele mai sarmante personaje masculine protagoniste in creatiile artistice Zenus Film este Bogdan! Desigur, nici iubirea vietii sale, Ana, nu putea sa fie altfel. Stiu ca poate suna exagerat de apreciativ din partea unui alt barbat insa wow, atletic, ochi albastri, zambet perfect, simtul umorului si alte calitati stiute de Ana.
Am avut placerea sa filmez cununia acestui frumos cuplu in biserica mea preferata de eveniment, Domnita Balasa. Cromatica bisericii si sistemul de iluminare au generat acea simfonie de culori si pasiune specifica productiilor noastre.
De asemenea, intalnirea cu photo one a fost providentiala pentru demersul nostru artistic si comprehensiunea unor noi paradigme in regia de eveniment.
Sunt multe de spus despre miri, cat de bine ne-am simtit si, desigur, petrecerea de la Ambasad`Or, insa imi voi limita expunerea din cauza orei tarzii de publicare a videoclipului, limitandu-ma la o singura urare, clasica, dar evergreen: Casa de piatra, Ana & Bogdan!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.