Director de imagine

Roxana & Stefan – Wedding highlights

„Roxana & Stefan – Wedding highlights” este sequel al deja celebului clip „From London with love” vimeo.com/73077732 si consecinta logica a iubirii dintre cei doi protagonisti ai filmelor.
Daca nu as fi avut prilejul sa ii cunosc mai bine cu ocazia celor cateva zile petrecute impreuna pe platourile de filmare din Londra, as fi crezut ca Roxana si Stefan si persoane rigide si foarte serioase. Stefan pare serios chiar si cand glumeste. Slava Domnului ca am descoperit datorita acestei povesti de dragoste doi oameni extraordinari, minunati si polivalenti. Actori, sunetisti, masinisti, ingineri de lumini, regizori, scenaristi, directori de imagine, orice le-ai cere, le-au facut pe toate! Ba chiar Stefan nu a rezistat sa nu care putin trepiedul in spate si in ziua nuntii, dupa ce l-a plimbat prin jumatate din Londra… Am descoperit chiar unele pasiuni comune foarte importante, insa nu as vrea sa intram in detalii chiar aici.
A fost o nunta-spectacol la Crowne Plaza, unde sinfonia noastra de culori si pasiune a reprezentat partitura iubirii dintre doua suflete pereche.
Si pentru a nu divaga prea mult, fiindca ora tarzie e propice elucubratiilor la Zenus Film, va las sa fiti alaturi de Roxana si Stefan in materialul urmator.

2 responses

  1. Pingback: Roxana și Ștefan – Nuntă « Ostafi Photography – Fotografi de nunta profesionisti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.