Director de imagine

Dorina & Marian – Highlights

Desi m-am tot gandit la un text pertinent de scris pe verighete, nu am gasit pana acum unul mai profund decat ceea ce si-au declarat Dorina si Marian: „mindfully together”! Este absolut superba afirmarea aceasta a iubirii! Este, de fapt, ceea ce conteaza cel mai mult intr-o relatie, pornind de la teoria aristotelica a trairii in iubire dintre doi oameni facuti unul pentru celalalt, care si-au aflat jumatatea: „un suflet ce coexista in doua trupuri”! Sigur, trairea legendei lor personale sta in picioare atat timp cat doua persoane pot privi in aceeasi directie, cred in existenta sufletelor pereche si a predestinarii lor. Mitul sufletului pereche este descris superb in Banchetul lui Platon. Acesta spunea ca in vremuri antice, oamenii erau fiinte androgine, adica aveau trasaturi feminine si masculine deopotriva, cu doua capete, patru maini sipatru picioare dar o singura inima.
Invidiosi pe fericirea lor, zeii i-au separat si i-au blestemat sa-si duca toata existenta in speranta ca, la un moment dat, isi vor intalni cealalata jumatate.
Nasi le-au fost Adriana si Razvan, doi fosti miri de poveste la Zenus Film vimeo.com/27549415 . Ador revederile! Parca trecerea timpului i-a lasat mai frumosi, apropiati si luminosi in ochii mei.
Desi intr-un timp relativ scurt, nunta a fost pregatita in detaliu. Imi asum raspunderea sa afirm ca am avut onoarea de a filma un eveniment de referinta!
Cu parere de rau pentru tergiversarile neasteptate survenite acestui preview, va doresc vizionare placuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.