Director de imagine

Andreea & Radu – Wedding Highlights

Dupa o lunga asteptare cauzata de schimbarea grilei de programe la postul de televiziune unde lucrez, revin cu un final de sezon superb pentru cinematografia de nunta de la Zenus Film. Cu toate acestea, cu parere de rau, admit ca este posibil ca o parte din materialele video ale acestui an sa nu se regaseasca sub bradutul de craciun al tuturor mirilor nostri… Dar promit sa ma revansez cu materiale de referinta, cum imi place sa zic!
Primul dintre acestea, ale ultimului val, ii are ca protagonisti pe Andreea si Radu. I-am cunoscut la nunta nasilor lor, Stelian si Dana, cel mai providential cuplu intalnit pana acum – la cati prieteni de-ai lor ne-au recomandat, nu pot decat sa le ofer o filmare de botez cadou! 🙂
La prima intalnire cu ei, am ras cateva ore bune – Radu are un simt exacerbat al umorului, cum nu am mai intalnit la o alta persoana. Asa i-am simtit si in ziua nuntii. Relaxati si plini de viata, parca deborda iubirea din stralucirea ochilor lor!
Montajul clipului l-am realizat urmarind intregul material cu sunet, de multe ori trezindu-ma razand singur, in hohote, de glumele si buna dispozitie generate in acea zi minunata! Desigur, desi eleganta si stilul au fost notele dominante ale acestui eveniment, merita un director`s cut al fazelor haioase!
Pentru prima data am intalnit gravat pe inele un motiv predilect in creatiile Zenus Film: dreams come true! ma bucur sa constat ca pentru Andreea si Radu taina unirii lor a insemnat un vis devenit realitate.
Clipul il dedic si participantilor de la atelierul de creatie artistica Zenus Film ce a avut loc recent!
Casa de piatra, Andreea & Radu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.