Director de imagine

Alina & Nick – Wedding Highlights

Unul dintre cele mai providentiale evenimente din acest an i-a avut ca protagonisti pe Alina si Nick. Doi tineri frumosi, profesionisti in domeniile lor de activitate, care ne reprezinta tara cu demitate peste hotare. Anul acesta cred ca asa a fost sa fie: anul romanilor care lucreaza in strainatate si revin aici pentru a celebra, desi pentru unii poate suna ca un cliseu, cel mai frumos moment din viata! Anul precedent a fost predilect al nuntilor makedonesti la Zenus Film.
Incepusem sa simt lipsa evenimentelor cu BySergio si a exuberantei Silviei. Care este potiunea magica ce ii da hiperactivitate si imprastie buna dispozitie celor din jur? Evenimentul acesta mi-a amintit de nunta mea. Cat a fost de frig si cum ne-a facut ea sa uitam de toate pentru un shooting de referinta. Aici am exploatat interioarele ansamblului Mogosoaia, obligati de ploaia marunta, rece si deasa, care cadea neincetat – datatoare de belsug cred.
Videoclipul acesta sper sa aduca o bucurie sincera in sfanta zi de Craciun mirilor care il privesc.
Imi pare rau pentru proiectele care nu s-au regasit sub bradul de Craciun, desi am constiinta impacata a unei activitati intense in aceasta perioada. Tuturor va promit videoclipuri minunate.
Casa de piatra, Alina & Nick!
P.S.: abia astept sa am si eu un catel ca al vostru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.