Director de imagine

Raluca & Bogdan – Wedding Highlights

Unul dintre cuplurile fata de care am pastrat o frumoasa legatura dupa ziua marelui eveniment este format din Raluca si Bogdan. Cu unele persoane simti ca rezonezi fara sa vrei si te intelegi bine invariabil. La cat de multe persoane providentiale am intalnit datorita acestei pasiuni a vietii mele, incep sa ma intreb daca eu am ales nuntile, sau evenimentele acestea m-au ales pe mine.
A fost o zi superba de octombrie, cu o sedinta foto-video prinsa in ora de aur. Instalarea noptii a permis si ea realizarea unor cadre artistice. Deja cred ca ar fi un cliseu sa afirm ca am avut miri cooperanti, care au „jucat” foarte bine in cadre – imbinarea cu imaginile surprinse dand o senzatie de cine-verite a intregului montaj.
Desi petrecerea avea sa fie una dintre cele mai dificile de filmat, din cauza multitudinii de artisti prezenti, am luat-o ca pe un tur de forta, care sa vina sa concluda sezonul 2013. Alte doua nunti de fabuloase, contractate pe ultima suta de metri, dintre care si cea a finilor lor, aveau sa ma contrazica.
Casa de piatra, Raluca si Bogdan!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.