Director de imagine

Mihaela & Mihai – Filmul nuntii

O nunta superba, o nunta de basm, desprinsa din visul unei toamne tarzii, cu frunze ruginii, culori intense si contraste puternice. De toate acestea si multe altele au avut parte Mihaela si Mihai in ziua evenimentului care le-a marcat trecerea.
Am filmat la Comana cel mai frumos apus de soare din anul precedent alaturi de ei. Parca totul a fost desprins dintr-o poveste. Darius, de la Maison DADOO a facut ca florile, aceste poezii ale pamantului, sa isi aduca tributul colorarii tabloului mirific.
Aici l-am intalnit pentru prima oara si pe Horia Brenciu. Spectacolul trupei sale a fost prea putin spus impresionant. Am pierdut o noapte de montaj ascultand-i concertul de la nunta in intregime. Fabulos! Lavaliera din mixer mi-a dat posibilitatea sa constat cat de bine poate sa cante live. Il consider, la ora actuala, cel mai bun artist pe care cineva l-ar putea contracta pentru un asemenea eveniment. Abia astept concertul de la Romexpo!
Revenind la mirii nostri, intalnirea lor, cu doar cateva saptamani inaintea nuntii, a insemnat o noua maxima pentru mine. Desi ne-am intalnit in jurul orelor 19,00, am discutat cu placere despre o multime de subiecte pana cand, fara sa imi dau seama de ce, mi se inchideau ochii si abia imi astamparam un cascat. Nu am inteles pe moment motivul, mai tarziu am constatat ca era trecut de ora 1 noaptea. In asta consta teoria relativitatii timpului descrisa de Einstein: orele par minute langa o persoana alaturi de care te simti bine. La a doua intanire, de la restaurant Horoscop, ne-am asigurat ca plecam ultimii, odata cu ospatarii… 🙂 Mda, cred ca intalnirile si faptele noastre au o rezonanta in eternitate. La fel si iubirea celor doi, forta motrice care face sufletele lor nemuritoare, topindu-le intr-un inger.
Casa de piatra, Mihaela & Mihai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.