Director de imagine

1001 nights in Istanbul – Panasonic GH4 in 4K UHD

Pentru Lorena si Adi am realizat o premiera: primul clip gen wedding romance din tara, daca nu chiar din lume, filmat in 4k, cu noul Panasonic GH4. A fost si un test pentru abilitatile sale de low light camera in 4K.
Toate acestea nu ar fi fost posibile fara sprijinul colegului nostru videograf Cosmin Dascalu, care a avut amabilitatea de a ne pune camera la dispozitie.
Pentru realizarea acestui clip am ales Turcia si traditiile ei. A sosit vremea in care Imperiul Otoman nu mai cucereste cu forta, ci cu incarcatura istorica pe care o resimti oriunde pasesti in Istanbul, cu turismul bine facut, comertul din oras si mai ales bazar, mancarea, muzica, amabilitatea oamenilor, podurile peste Bosfor, ce unesc doua continente, culturi, si, de ce nu, moscheile ce dainuie de sute de ani.
Clipul surprinde franturi de viata autentica a orasului. Turcia nu este fascinanta prin statiunile sale – aceea nu este traire autentica – ci prin locurile si stilul de viata al oamenilor sai. Am fost martorul unei vieti de noapte in care la 3-4 dimineata, parintii si copiii mici luau masa in carciumile cu mancare delicioasa de la coltul strazii!
Intrepatrunderea stilului documentarist cu regia specifica unui videoclip romance au dat nastere unui material inovator, al unei povesti de dragoste sublime in inima Turciei.
Am lasat povestea sa ne miste, inainte ca noi sa incercam sa miscam povestea prin tehnicile de filmare si montaj. Aceasta a fost calatoria noastra in Istanbul: o buna oportunitate de a va impartasi iubire, traditii, istorie, viata, remarcabilul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.