Director de imagine

Lorena & Adi – Wedding Highlights

Desi a fost prevazut sa apara inaintea videoclipului de romance din Istanbul vimeo.com/103922869 , clipul nuntii Lorenei si a lui Adi s-a lasat putin asteptat, din motive independente de vointa realizatorului. 🙂
Am constientizat de-a lungul timpului cat este de importanta intalnirea cu mirii inaintea evenimentului, pentru a putea fi naturali si spontani pe parcursul filmarilor. Desigur, pe langa cadrele regizate cu „motor” si „actiune” pe care nu cred ca le vor uita prea usor, clipul nuntii este si un reportaj, sau un documentar al carui videograf este un fin si poetic observator al evenimentelor din jurul sau. Iar aici ne referim la poetica cinematografica, desigur.
Frumoasa epopee cinematografica a acestui cerc de prieteni a inceput cu nasii lor, Daniela si Stelian, a caror intalnire a fost providentiala. La fel si experienta cu finii lor in Istanbul, care mi-a deschis noi perspective si dimensiuni asupra lucrurilor.
Alaturi de Adi si Lorena n-am distrat cat pentru cinci nunti la un loc, iar rezultatul sper sa fi fost, cum ii place mirelui sa spuna: „de referinta”!
Casa de piatra!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.